Welcome to the electronic version of the Cognitive Profile Test.

On our website, you will find online Cognitive and Sensory Motor Profile Test tasks that can be used by teachers and other professionals. Our series of tasks do not give an aggregate result but shows the ability structure of the individual.

 

We are constantly developing and improving the tasks as time permits, so changes may occur at any time. Your constructive suggestions and criticisms are welcome!

 

If you have any technical problems using the test, please feel free to contact us at zeno@contenet.hu 

 

Best wishes for successful use, ,

 

Prof. Dr. Éva Gyarmathy
Zénó Szabó

 

Number of users: 52003

The total number of solved tasks: 605921

 

 

Szülő/diák vagyok, szeretném kipróbálni a tesztet

Ha Ön szülő, vagy diák és szeretné kipróbálni a tesztet, nem szükséges regisztrálnia, de a belépéshez egy belépési kód és jelszó párosra lesz szüksége. A belépéshez szükséges kód és jelszó párost az alábbi oldalon generálhatja le:

Belépési kód generálása

A generált belépési kód és jelszó párost kérjük jegyezze fel, (Pl küldje el önmagának emailben) hogy a későbbiekben ugyanezen kód segítségével tudjon belépni. Így a kognitív profil alakulását időben is nyomonkövetheti.

Tanár vagyok, rendszeresen szeretném használni a tesztet

Amennyiben Ön pedagógus vagy pszichológus és szeretné diákjait időről időre vizsgálni a kognitív profil teszttel, egy tanári regisztrációra lesz szüksége, hogy a diákok számára belépési kódokat generálhasson. Tanári regisztrációval lehetősége lesz az eredmények csoportos letöltésére is.

A tanári regisztráció

Már van tanári regisztrációm, belépek

Egyetemista vagyok, szakdolgozatomhoz használnám a tesztet

Ön egyetemista, és dolgozatához szeretné használni a tesztet? Semmi akadálya! Egy tanári regisztrációra lesz szüksége, hogy a vizsgálati személyeknek belépési kódot generálhasson és az eredményeket letölthesse.

További hasznos információkat talál a diszlexia.hu oldalon az Egyetemi hallgatóknak menüpontra kattintva.

Kutató vagyok ...

Amennyiben Ön komplex kutatáshoz szeretné használni a tesztet, esetleg a kutatás során további egyedi feladatokra lenne szüksége, keressen minket az elérhetőségeinken!